tiistai 27. syyskuuta 2011

Blogi muuttaa!

Selvyyden vuoksi blogin osoite muuttuu. Jatkossa blogi löytyy siis osoitteesta annukanaurinkoiset.blogspot.com. Mikään muu ei kuitenkaan muutu, siirsin vain blogin kokonaisuudessaan selkeämpään osoitteeseen. Tämä menee ehkä pilkunviilauksen puolelle mutta on vaivannut lähes alusta asti, joten tulipahan tehtyä. Eikä ollut edes iso vaiva. :) Kaikki muu lukijoita lukuunottamatta siirtyi automaattisesti, joten sen verran siirto tietää vaivaa että jos olit lukija (ja haluat edelleen olla lukijana), käy klikkaamassa itsesi uudelleen paneeliin. Ja muille muutos tietää osoitteen päivittämistä.

Ja sitten siihen tunnustukseen, jonka Tanja blogista Sata ja yksi käsityötä minulle antoi, kiitos ja kumarrus!Tässä tunnustuksessa tulee vastata viiteen kysymykseen, jonka jälkeen se lähetetään eteenpäin viidelle muulle bloggaajalle.

1. Lempiruoka: Imatralainen kalakeitto on yksi suosikeista - perinteinen lohikeitto höystettynä suolakurkulla, kesäkurpitsalla ja hunajalla. Mmm!

2. Lempimakeiseni: Maitosuklaa, vaalea suklaa, valkoinen suklaa, tumma suklaa, joulusuklaa, pähkinäsuklaa..

3. Lempiluettavani: Lehdet, kirjoihin uppoutumiseen aika on kortilla. Sisustus-, käsityö- ja askartelulehdet ovat selatuimpia.
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Yhtä mieluisinta tapaa ei ole, kaikki menetelmät joissa saan haastaa itseni ja käteni ovat lähes yhtä mieluisia. Eniten ompelen, ehkä siksi että se on helpointa, nopeinta ja siisteintä (?).

5. Lempielokuva: Vaikea sanoa yhtä ainoaa. Yhteinen nimittäjä hyville leffoille on kuitenkin yllätyksellisyys ja/tai hyväntuulisuus, olivat ne sitten komediaa, draamaa tai vaikka seikkailua.

Olipas viisaita vastauksia.. mihinkään en osaa sanoa mitään kunnollista. Selvää poliitikon ainesta? ;)

Haluan antaa tunnustuksen blogeihin joissa tehdään käsillä itselleni vieraassa ympäristössä, paperiaskartelun puolella. Annan tunnustuksen eteenpäin siis Annalle Annan aarteisiin ja maikolle askartelupöydän ääreen. Toista näistä olen seurannut tosi pitkään ja toinen on tuore tuttavuus, molempien tuotokset saavat aina ihmettelemään miten joku voi osata tehdä jotain niin kivaa ja kaunista! Loput tunnustukset jäävät toistaiseksi vaille vastaanottajaa.

1 kommentti:

  1. kiitos! ja kokeilehan ihmeessä papruiluakin. minullekin se sekä virkkaus olivat aivan hetki sitten ihan vierasta maailmaa ja nyt ne ovat niin iso ilo :)

    VastaaPoista